Kezdőknek: ingyenes vállalkozói szaktanácsadás

Kiknek Ajánljuk?

Azoknak a cégeknek, akik alapítás előtt állnak vagy már új frissen induló cégeknek. Sokan híján vannak munkaügyi és adózási ismereteknek ezért alapvetően a vállalkozási formájuk sem megfelelő számukra. Sokszor a nyereségük is kétséges ezeknek a vállalkozásoknak és ezáltal a vállalkozásba fektetett összeg sem térül meg.

Ezért számunkra a legfontosabb még vállalkozás indítása előtt egy adó és vállalkozói tanácsadás.

Kockázat elemzés

Vállalkozásunk indítása előtt célszerű megbecsülni, hogy mekkora kereslet lesz arra amit csinálni szeretnénk. Mérjük fel mekkora munkaerő és milyen, eszközök elengedhetetlenek számunkra és hogy mindez hogyan valósítható meg gazdaságosan.

Cégalapítás, adózás

Cégünk számára roppant fontos a megfelelő adózási valamint vállalkozói forma kiválasztása.
Ebben is teljes mértékben segítséget nyújtunk.

Vállalkozásfinanszírozási tanácsadás

 Sok vállalkozás minimális tőkével indul ezért a rendelkezésre álló pénz minél ésszerűbb elköltése elengedhetetlen. Hitelből indított vállalkozás esetében ugyanúgy fontos szempont a pénzügyek gondos tervezése és a költségek ésszerű keretben tartása hiszen a hitel visszafizetéssel is kalkulálnunk kell.            Ez a vállalkozás precíz megtervezését, gondos nyomon követését teszi elengedhetetlenné.

Miért forduljon hozzánk?

Újonnan induló vállalkozások gyakran vannak információ hiányában. Általában kevésbé tudják, kihez forduljanak olyan esetekben, amelyek szakmájukon kívül esik.

Ezekre a tanácsokra azonban szükségük van és még cégalapítás előtt informálódni kell, hogy elkerüljük a hibás döntéseket, amelyek felesleges kiadással járhatnak.