Pályázat ami önnek kell

Pályázati tanácsadás és pályázat írás akár INGYEN.

Csapatunk nagyobb összegű (50M+) vissza nem térítendő támogatást nyújtó pályázatok valamint támogatások megszerzésében is sikeres.
Ha úgy gondolja akadnak  még Ön előtt kiaknázatlan lehetőségek vagy csupán érdeklődni szeretne pályázati lehetőségekről kérjen tőlünk időpontot. A lehetőségekről bármikor kötelezettségek nélkül tudunk egyeztetni.

Mennyibe kerül?

Abban az esetben ha minket választ HÁROM lehetőség közül választhat:
1. Azon ügyfelek akiknek mi vagyunk a könyvelései partnerei pályázatfigyelési szolgáltatás, és a pályázatírás is Ingyenes. Mindössze sikerdíjat kérünk, a megnyert vissza nem térítendő pénzek 6%-át. Ez azon ügyfeleinkre is vonatkozik, akik frissen szerződtek.

2. Egy éves folyamatos pályázatfigyelés és további költségekkel nem járó pályázatírás évi 120.000 Ft. Ezen kívül minden megnyert vissza nem térítendő pénz 6%-a a sikerdíjunk.

3. Kötöttségek nélkül, egy-egy pályázat megírása, leadása, és követése 50.000 Ft-tól. A pontos összeg a pályázat kiírásától függ. Ez esetben is 6%-os sikerdíjat kérünk a megnyert vissza nem térítendő pénzek után. Ez a csomag pályázatfigyelést nem tartalmaz.